Fortrolighed

Privacy Policy

Status: 13.08.2020

Vi er meget glade for, at du er interesseret i vores firma. Brug af webstedet er generelt muligt uden at give nogen personlige data. Hvis en registreret ønsker at bruge vores virksomheds særlige tjenester via vores websted, kan behandling af personoplysninger være nødvendigt. Hvis behandling af personoplysninger er nødvendig, og der ikke er noget juridisk grundlag for sådan behandling, opnår vi generelt den registreredes samtykke.

Behandlingen af ​​personoplysninger, f.eks. Navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer til en registreret, udføres altid i overensstemmelse med den almindelige databeskyttelsesforordning og i overensstemmelse med de landsspecifikke databeskyttelsesregler, der gælder for os. Med denne databeskyttelseserklæring vil vores firma gerne informere offentligheden om typen, omfanget og formålet med de personlige data, vi indsamler, bruger og behandler. Desuden informeres de registrerede om deres rettigheder ved hjælp af denne databeskyttelseserklæring.

Som controller har vi implementeret adskillige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre den mest mulige beskyttelse muligt for de personoplysninger, der behandles via dette websted. Ikke desto mindre kan internetbaserede datatransmissioner generelt have sikkerhedshuller, så absolut beskyttelse ikke kan garanteres. Af denne grund er alle registrerede frit at overføre personlige data til os på alternative måder, for eksempel via telefon.

definitioner

Databeskyttelseserklæringen er baseret på den terminologi, der blev anvendt af de europæiske direktører og tilsynsmyndigheder, da den almindelige databeskyttelsesforordning (GDPR) blev vedtaget. Vores databeskyttelseserklæring skal være let at læse og forstå for offentligheden såvel som for vores kunder og forretningspartnere. For at sikre dette, vil vi gerne forklare de anvendte vilkår på forhånd.

Vi bruger følgende vilkår i denne privatlivspolitik, herunder men ikke begrænset til:

  • a) personsbezogene Daten

    Personlige data er alle oplysninger, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person (i det følgende benævnt "registreret"). En fysisk person anses for at være identificerbar, hvis han eller hun direkte eller indirekte, især ved at tildele en identifikator, såsom et navn, til en Identifikationsnummer, lokaliseringsdata, en online identifikator eller en eller flere specielle egenskaber, der udtrykker denne fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, psykologiske, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

  • b) Betroffene Person

    Berørt person er enhver identificeret eller identificerbar fysisk person, hvis personoplysninger behandles af den registeransvarlige.

  • c) Verarbeitung

    Forarbejdning hver operation udføres med eller uden hjælp af automatiserede processer eller af en sådan proces, der er tilknyttet personoplysninger såsom indsamling, indsamling, organisationen, arrangement, opbevaring, tilpasning eller ændring, selektion, søgning, brug, offentliggørelse ved indsendelse, formidling eller anden form for bestemmelse, forsoning eller forening, begrænsning, sletning eller destruktion.

  • d) Einschränkung der Verarbeitung

    Begrænsning af behandlingen er mærkning af lagrede personoplysninger med det formål at begrænse deres fremtidige behandling.

  • e) Profilering

    Profilering er enhver form for automatiseret behandling af personoplysninger, der består i at bruge disse personlige oplysninger til at evaluere visse personlige forhold vedrørende en fysisk person, især aspekter vedrørende jobpræstationer, økonomisk situation, sundhed, personlig At analysere eller forudsige præferencer, interesser, pålidelighed, adfærd, opholdssted eller flytning af den fysiske person.

  • f) Pseudonymisierung

    Pseudonymization er behandlingen af ​​personoplysninger på en måde, hvorpå personoplysningerne ikke længere kan tildeles et bestemt emne uden hjælp af yderligere oplysninger, forudsat disse yderligere oplysninger skal opbevares separat og tekniske og organisatoriske foranstaltninger er på plads for at sikre, at de personlige oplysninger ikke tildelt en identificeret eller identificerbar fysisk person.

  • g) Verantwortlicher oder für die Verarbeitung Verantwortlicher

    Den registeransvarlige eller controller er den fysiske eller juridiske person, offentlige myndighed, organ eller organ, der alene eller i samråd med andre beslutter om formål og midler til behandling af personoplysninger. Når formålene med og midlerne til sådan behandling er fastsat i EU-lovgivningen eller medlemsstaternes lovgivning, kan den registeransvarlige eller de specifikke kriterier for hans udpegelse være fastsat i henhold til EU-lovgivningen eller national ret.

  • h) Auftragsverarbeiter

    Processoren er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, agentur eller andet organ, der behandler personoplysninger på vegne af den registeransvarlige.

  • i) Empfänger

    Modtageren er en fysisk eller juridisk person, agentur, agentur eller anden enhed, til hvem Personoplysninger udleveres, uanset om det er tredjepart. Myndigheder, der måtte modtage personoplysninger i henhold til EU-lovgivningen eller national ret i forbindelse med en bestemt mission, betragtes ikke som modtagere.

  • j) Dritter

    Tredje er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, organ eller organ, bortset fra den registrerede, den registeransvarlige, processoren og de personer, der er bemyndiget under den registeransvarlige eller processoren til at behandle personoplysningerne.

  • k) Einwilligung

    Samtykke er enhver frivillig for den enkelte sag og utvetydigt leveret af den registrerede informeret måde udtryk for vilje i form af en erklæring eller en anden identificerbar bekræftende handling, hvorved menes den person, som de er enige med behandling af personoplysninger om er.

Navn og adresse på controlleren

Den ansvarlige person som defineret i den generelle databeskyttelsesforordning, andre databeskyttelseslovgivninger i Den Europæiske Unions medlemsstater og andre bestemmelser om databeskyttelse er:

Lichtauf.Computer

Benjamin Steels

Basel landevej 30

79111 Freiburg

Tyskland

+ 49 (0) 761 - 290 80 686

[Email protected]

DE307697415

Cookies / SessionStorage / LocalStorage

Nogle af webstederne bruger såkaldte cookies, LocalStorage og SessionStorage. Dette tjener til at gøre vores tilbud mere brugervenligt, mere effektivt og sikrere. Local Storage and SessionStorage er en teknologi, som din browser bruger til at gemme data på din computer eller mobilenhed. Cookies er tekstfiler, der gemmes og gemmes på et computersystem via en internetbrowser. Du kan forhindre brug af cookies, LocalStorage og SessionStorage ved at foretage de relevante indstillinger i din browser.

Mange websites og servere bruger cookies. Mange cookies indeholder et såkaldt cookie-id. Et cookie-id er en unik identifikation af cookien. Den består af en streng, hvorigennem internet sider og servere kan tildeles til den specifikke internetbrowser, i hvilken cookien blev gemt. Dette tillader besøgte websteder og servere at skelne individets browser fra andre internetbrowsere, der indeholder andre cookies. En bestemt webbrowser kan genkendes og identificeres af det unikke cookie-id.

Ved at bruge cookies kan brugere af dette websted tilbyde mere brugervenlige tjenester, som ikke ville være muligt uden cookie-indstillingen.

Ved hjælp af en cookie kan information og tilbud på vores hjemmeside optimeres i brugerens forstand. Cookies tillader os, som allerede nævnt, at genkende brugerne af vores hjemmeside. Formålet med denne anerkendelse er at gøre det lettere for brugerne at bruge vores hjemmeside. For eksempel skal brugeren af ​​et websted, der bruger cookies, ikke genindtræde deres legitimationsoplysninger hver gang de besøger hjemmesiden, da dette sker på hjemmesiden og den cookie, der er gemt på brugerens computersystem. Et andet eksempel er kagen til en indkøbskurv i online shop. Onlinebutikken husker de varer, som en kunde har lagt i den virtuelle indkøbskurv via en cookie.

Den registrerede kan til enhver tid forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside ved hjælp af en tilsvarende indstilling af den anvendte internetbrowser og dermed modsætter sig permanent indstillingen af ​​cookies. Desuden kan allerede indstillede cookies slettes til enhver tid via en internetbrowser eller andre softwareprogrammer. Dette er muligt i alle almindelige internetbrowsere. Hvis den registrerede deaktiverer indstillingen af ​​cookies i den anvendte internetbrowser, kan ikke alle funktioner på vores hjemmeside være fuldt anvendelige.

Indsamling af generelle data og oplysninger

Webstedet indsamler en række generelle data og information, hver gang webstedet får adgang til en registreret eller et automatiseret system. Disse generelle data og oplysninger gemmes i serverens logfiler. Følgende kan registreres: (1) de anvendte browsertyper og -versioner, (2) operativsystemet, der bruges af det adgangssystem, (3) det websted, hvorfra et adgangssystem får adgang til vores websted (såkaldt referrer), (4) de underwebsteder, der bruger et adgangssystem på vores websted kan kontrolleres, (5) dato og tidspunkt for adgang til webstedet, (6) en internetprotokoladresse (IP-adresse), (7) internetudbyder af adgangssystemet og (8) andre lignende data og oplysninger, der tjener til at afværge risici i tilfælde af angreb på vores informationsteknologisystemer.

Når man bruger disse generelle data og oplysninger, drages der ingen konklusioner om den pågældende. Tværtimod er denne information påkrævet for (1) korrekt at levere indholdet af vores websted, (2) optimere indholdet af vores websted og annoncering for det, (3) for at sikre den langsigtede funktionalitet af vores informationsteknologisystemer og teknologien på vores websted, og ( 4) at give de retshåndhævende myndigheder de oplysninger, der er nødvendige for retshåndhævelse i tilfælde af et cyberangreb. Disse anonymt indsamlede data og oplysninger evalueres derfor statistisk af os på den ene side og også med det formål at øge databeskyttelse og datasikkerhed i vores virksomhed for i sidste ende at sikre et optimalt beskyttelsesniveau for de personoplysninger, vi behandler. De anonyme data for serverlogfilerne gemmes separat fra alle personlige data leveret af en registreret.

Tilmelding på vores hjemmeside

Den registrerede har mulighed for at registrere sig på datastyrelsens hjemmeside ved at levere personoplysninger. De personlige data, der skal sendes til controlleren, er afledt af den respektive indgangsmaske, der anvendes til registreringen. De registrerede personoplysninger indsamles og opbevares udelukkende til kontrollørens interne brug og til eget brug. Regulatoren kan arrangere overførslen til en eller flere processorer, såsom en pakke service, der også bruger de personlige data kun til intern brug, som kan henføres til controlleren.

Ved at registrere på hjemmesiden for controlleren fra Internet Service Provider (ISP) af den pågældende tildelte IP-adresse, er datoen og tidspunktet for registreringen også gemt. Lagringen af ​​disse data sker på baggrund at den eneste måde misbrug af vores tjenester kan forebygges, og lade disse oplysninger, hvis nødvendigt for at rydde op forbrydelser begået. I denne henseende er opbevaring af disse data nødvendig for at sikre controlleren. En videregivelse af disse data til tredjemand er ikke, medmindre der er en retlig forpligtelse til at videregive eller offentliggørelsen af ​​retshåndhævelse tjener.

Ved registrering af den registrerede, der frivilligt leverer personoplysninger, tjener den registeransvarlige at give den registrerede indhold eller tjenester, der på grund af sagens art kun kan tilbydes til registrerede brugere. Registrerede personer kan til enhver tid ændre de personlige data, der er givet ved registrering, eller slette dem fuldstændigt fra datastyrelsens database.

Den registeransvarlige skal til enhver tid efter anmodning give oplysninger til det enkelte registrerede om, hvilke personoplysninger om den registrerede der er oplagret. Endvidere korrigerer eller sletter dataansvarlige personoplysninger efter anmodning eller reference fra den registrerede, for så vidt dette ikke strider mod lovbestemte lagerkrav. Alle registrerede registeransvarlige er tilgængelige for den registrerede som kontaktperson i denne sammenhæng.

Kontakt via hjemmesiden

På grund af lovbestemmelser indeholder webstedet oplysninger, der muliggør hurtig elektronisk kontakt til vores virksomhed og direkte kommunikation med os, som også inkluderer en generel adresse til den såkaldte elektroniske post (e-mail-adresse). Hvis en registreret kontakter datakontrolleren via e-mail eller via en kontaktformular, gemmes de personlige data, der transmitteres af den registrerede, automatisk. Sådanne personlige data, der transmitteres af en registreret person til datakontrollanten på frivillig basis, lagres med det formål at behandle eller kontakte den registrerede. Disse personlige oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Kommentarer i bloggen på hjemmesiden

Vi tilbyder brugerne mulighed for at efterlade individuelle kommentarer til individuelle blogindlæg på en blog, der findes på webstedet for controlleren. En blog er en portal, der normalt vises på et websted og kan ses offentligt, hvor en eller flere mennesker, kaldet bloggere eller webbloggere, kan sende artikler eller skrive tanker ned i såkaldte blogindlæg. Blogindlægene kan normalt kommenteres af tredjepart.

Hvis en berørt person forlader en kommentar i bloggen, der offentliggøres på denne hjemmeside, gemmes og offentliggøres ikke kun de bemærkninger, den berørte person har givet, men også oplysninger om tidspunktet for kommentarindgangen og brugernavnet (pseudonym) valgt af den pågældende. Desuden logges også den IP-adresse tildelt af internetudbyderens internetudbyder (ISP). Denne opbevaring af IP-adressen er lavet af sikkerhedsmæssige grunde og i tilfælde af, at den registrerede overtræder tredjeparters rettigheder eller posterer ulovligt indhold ved at indsende en kommentar. Opbevaring af sådanne personoplysninger er derfor i regulatorens egen interesse, således at han kunne undskylde i tilfælde af overtrædelse. Der er ingen videregivelse af disse personoplysninger til tredjeparter, medmindre sådan oplysning ikke er påkrævet ved lov eller regulatorens retlige forsvar.

Gravatar

Gravatar-tjenesten fra Auttomatic bruges til kommentarer. Gravatar sammenligner din e-mail-adresse og - hvis du er registreret der - viser dit avatarbillede ud for kommentaren. Hvis du ikke er registreret, vises der ikke noget billede. Det skal bemærkes, at alle registrerede WordPress-brugere også automatisk er registreret hos Gravatar. Om Gravatar: https://de.gravatar.com

Rutinemæssig sletning og blokering af personlige data

Der für die Verarbeitung verantwortlich at verarbeitet under speichert personenbezog indtil Daten that betroffen Perso nur für den Zeitraum, which zur Erreichung des Speicherungszwecks erforderlich ist oder sofern dør durch den Europäische den Richtlinien- under Verordnungsgeb oder einen anderen Gesetzgeb nedstammer Gesetz oder fra Vorschriften, welche there für die Verarbeitung verantwortlich til unterliegt, vorgeseh den wurde.

Entfällt der Speicherungszweck oder läuft eine vom Europäische den Richtlinien- under Verordnungsgeb oder einem anderen zuständig som er Gesetzgeb vorgeschrieb indtil Speicherfrist EU werden die personenbezogen den Daten routinemäßig under entsprechend de Gesetzliche den Vorschriften gesperrt oder gelöscht.

Den berørte persons rettigheder

  • a) Recht auf Bestätigung

    Jet betroffen indtil Person hat das vom Europäische den Richtlinien- under Verordnungsgeb er eingeräumt til Recht, von dem für die Verarbeitung verantwortlich eine Bestätigung darüb zu Verlangen, ob sie Betreff karriere personenbezog indtil Daten verarbeitet werden. Mochte dieses eine Person ventil betroffen Bestätigungsrecht i Anspruch nehmen, kann sie sich einen Mitarbeiter Hierzer den jederzeit des für die Verarbeitung verantwortlich Wanda.

  • b) Recht auf Auskunft

    Enhver person impliceret i behandlingen af ​​personoplysninger har ret givet af de europæiske direktiver og forordninger donorer til at opnå på ethvert tidspunkt fra den umotiveret registeransvarlige oplysninger om den lagrede personlige personlige data og en kopi af disse oplysninger. Desuden har den europæiske lovgiver og regulator givet den registrerede følgende oplysninger:

    • forarbejdningsformålene
    • de kategorier af personoplysninger, der behandles
    • modtagere eller kategorier af modtagere, til hvem personoplysningerne er blevet afsløret eller endnu ikke skal offentliggøres, især til modtagere i tredjelande eller til internationale organisationer
    • hvis det er muligt, den planlagte varighed, for hvilken personoplysningerne vil blive lagret eller, hvis det ikke er muligt, kriterierne for bestemmelse af denne varighed
    • eksistensen af ​​en ret til berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, der vedrører ham, eller om en begrænsning af behandlingen af ​​den ansvarlige eller en ret til at gøre indsigelse mod en sådan behandling
    • eksistensen af ​​en ret til appel til en tilsynsmyndighed
    • hvis personoplysningerne ikke indsamles fra den registrerede: Alle tilgængelige oplysninger om datakilden
    • eksistensen af ​​en automatiseret beslutningsproces, herunder profilering i overensstemmelse med artikel 22 1 Abs.4 og DS-GMO og - i hvert fald i disse tilfælde - meningsfuld information om det involverede logik og omfanget og den ønskede effekt af denne behandling for den pågældende person,

    Derudover har den registrerede ret til adgang til, om personoplysninger er blevet videregivet til et tredjeland eller til en international organisation. Hvis det er tilfældet, har den registrerede ret til at få oplysninger om de relevante garantier i forbindelse med overførslen.

    Hvis en interesseret part ønsker at udøve denne ret til information, kan de til enhver tid kontakte en medarbejder hos den registeransvarlige.

  • c) Recht auf Berichtigung

    Enhver person, der er berørt af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, som den europæiske lovgiver har givet ret til at kræve øjeblikkelig korrektion af unøjagtige personoplysninger om ham / hende. Endvidere har den registrerede ret til at anmode om færdiggørelse af ufuldstændige personoplysninger, herunder ved hjælp af en supplerende erklæring under hensyntagen til formålet med behandlingen.

    Hvis en berørt person ønsker at udøve denne ret til rettelse, kan de til enhver tid kontakte en medarbejder hos den registeransvarlige.

  • d) Recht auf Löschung (Recht auf Vergessen werden)

    Enhver person impliceret i behandlingen af ​​personoplysninger har ret ydet af den europæiske politik og lovgiver til at kræve den ansvarlige, at de personoplysninger om dem vil blive slettet med det samme, medmindre en af ​​følgende grunde gælder, og for så vidt som behandlingen ikke er nødvendig:

    • Personoplysningerne er indsamlet til sådanne formål eller på anden måde behandlet, for hvilke de ikke længere er nødvendige.
    • Den registrerede trækker samtykke, som behandlingen af ​​art. 6 para. 1 pege en DS-GMO eller art. 9 para. 2 pege en DS-GMO understøttes, og der er mangel på ellers retsgrundlag for behandlingen.
    • Den registrerede gør indsigelse mod behandlingen i henhold til artikel 21, stk. 1, GDPR, og der er ingen overordnede legitime grunde til behandlingen, eller den registrerede gør indsigelse mod behandlingen i overensstemmelse med artikel 21, stk. 2, GDPR en.
    • Personoplysningerne blev behandlet ulovligt.
    • Erstatningen af ​​personoplysninger er nødvendig for at opfylde en juridisk forpligtelse i henhold til EU-lovgivningen eller national lovgivning, som den registeransvarlige er underlagt.
    • Personoplysningerne blev indsamlet i forbindelse med informationssamfundstjenester, der tilbydes i henhold til artikel 8, afsnit 1 DS-GVO.

    Hvis en af ​​de ovennævnte grunde gælder, og en registreret ønsker at få de personlige data, der er gemt, slettet, kan de når som helst kontakte en medarbejder hos den registeransvarlige. Medarbejderen sørger for, at anmodningen om sletning omgående imødekommes.

    Hvis personoplysningerne blev offentliggjort, og vores virksomhed er ansvarlig som i henhold til artikel 17, stk. 1, GDPR for at slette personoplysningerne, tager vi passende foranstaltninger, også tekniske, for at tage hensyn til den tilgængelige teknologi og implementeringsomkostninger at informere de databehandlingsansvarlige, der behandler de offentliggjorte personoplysninger, om at den registrerede har anmodet om sletning af alle links til disse personlige data eller kopier eller replikationer af disse personoplysninger fra disse andre datakontrollører, medmindre behandlingen er påkrævet. Medarbejderen ordner det nødvendige i individuelle tilfælde.

  • e) Recht auf Einschränkung der Verarbeitung

    Enhver person, der er berørt af behandlingen af ​​personoplysninger, har ret, som er givet af det europæiske direktiv og den regulerende myndighed, at kræve, at den registeransvarlige begrænser behandlingen, hvis en af ​​følgende betingelser gælder:

    • Nøjagtigheden af ​​personoplysningerne bestrides af den registrerede i et tidsrum, der gør det muligt for den registeransvarlige at kontrollere nøjagtigheden af ​​personoplysningerne.
    • Unrechtmäßig Die Verarbeitung ist, die betroffen personenbezogen den vigtigste person lehnt dø Daten der Löschung verlangte stattdess ab und die Nutzung der Einschränkungen den Daten der personenbezogen.
    • Der verantwortlich at benötigt die Daten für die personenbezogen at Zweck der Verarbeitung länger nicht, die sie jedoch betroffen indtil zur Person benötigt Geltendmachung, Ausübung oder Verteidigung von Rechtsansprüch det.
    • Die betroffene Person hat Widerspruch gegen die Verarbeitung perle. Art. 21 Abs. 1 DS-GVO eingelegt und es steht noch nicht fest, der er berettiget Gründ des Verantwortlichen gegenüber den betrodde Person überwiegen.

    Hvis en af ​​ovennævnte betingelser er opfyldt, og en registreret ønsker at anmode om begrænsning af personlige data, der er gemt, kan de når som helst kontakte en medarbejder hos den registeransvarlige. Medarbejderen sørger for, at behandlingen begrænses.

  • f) Recht auf Datenübertragbarkeit

    Enhver person, der berøres af behandlingen af ​​personoplysninger, har den ret, der er givet af den europæiske direktiv og reguleringsgiver til at modtage de personlige oplysninger, der er angivet om dem, som blev leveret af den registrerede person til en ansvarlig person, i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format. Du har også ret til at overføre disse data til en anden controller uden hindring fra den registeransvarlige, som personoplysningerne blev leveret til, forudsat at behandlingen er baseret på samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 Brev en GDPR eller artikel 9, stk. 2 bogstav en GDPR eller på en kontrakt i henhold til artikel 6, stk. 1, bogstav b GDPR, og behandlingen udføres ved hjælp af automatiserede processer, medmindre behandlingen er nødvendig for udførelsen af ​​en opgave, der er i almen interesse eller i Der udøves offentlig myndighed, der er overført til den ansvarlige.

    Endvidere at den pågældende i at udøve deres ret til data portabilitet under Art. 20 para. 1 DS-GMO person, opnå, at personoplysninger overføres direkte fra en afgift til en anden afgift, hvis dette er teknisk muligt, og hvis loven, dette påvirker ikke andres rettigheder og friheder.

    Den registrerede kan kontakte os når som helst for at hævde retten til dataportabilitet.

  • g) Recht auf Widerspruch

    Enhver person impliceret i behandlingen af ​​personoplysninger har ret ydet af den europæiske direktiver og forordninger donor, med begrundelse i deres specifikke situation på ethvert tidspunkt at behandlingen vedrører dem af personoplysninger på grundlag af art. 6 para. 1 brev e eller f DS-GVO modsætter sig. Dette gælder også for profilering baseret på disse bestemmelser.

    I tilfælde af indsigelse behandler vi ikke længere de personlige data, medmindre vi kan demonstrere overbevisende legitime grunde til behandlingen, der opvejer den registreredes interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen tjener til at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav .

    Hvis vi behandler personoplysninger for at betjene direkte mail, har den registrerede ret til når som helst at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​personoplysninger med henblik på sådan reklame. Dette gælder også for profilering, i det omfang det er forbundet med sådan direkte reklame. Hvis den registrerede gør indsigelse mod behandling til direkte markedsføringsformål, behandler vi ikke længere personoplysningerne til disse formål.

    Derudover har den pågældende ret til at indvende, af grunde, der opstår som følge af deres særlige situation, til behandling af personoplysninger, der vedrører dem, der udføres til videnskabelige eller historiske forskningsformål eller til statistiske formål i overensstemmelse med artikel 89, stk. 1, GDPR medmindre en sådan behandling er nødvendig for at udføre en opgave i almenhedens interesse.

    For at udøve retten til indsigelse kan den registrerede kontakte enhver medarbejder direkte. Den registrerede kan også frit udøve deres ret til indsigelse i forbindelse med brugen af ​​informationssamfundstjenester, uanset direktiv 2002/58 / EF, ved hjælp af automatiserede procedurer, der bruger tekniske specifikationer.

  • h) Automatisierte Entscheidungen im Einzelfall enschließlich Profiling

    Enhver person impliceret i behandlingen af ​​personoplysninger har ret givet af de europæiske direktiver og forordninger donorer, ikke én udelukkende på automatiseret behandling - herunder profilering - at være genstand-baserede beslutning, som udfolder sig i løbet retsvirkning eller i væsentlig grad påvirker ham på samme måde, hvis afgørelsen (1) er ikke for indgåelsen eller udførelsen af ​​en kontrakt mellem den registrerede og den ansvarlige er påkrævet, eller (2) på grund af lovgivningen i EU eller medlemsstaterne, som er genstand for oplade, er tilladt, og denne lovgivning passende foranstaltninger at beskytte rettighederne og frihederne samt de berettigedes interesser hos den registrerede eller (3) med den registreres udtrykkelige samtykke.

    Hvis afgørelsen (1) er nødvendig for indgåelse eller gennemførelse af en kontrakt mellem den registrerede og den ansvarlige, eller (2) den træffes med udtrykkeligt samtykke fra den registrerede, træffer vi passende forholdsregler for at beskytte rettigheder og friheder samt de legitime interesser at beskytte den registrerede, som i det mindste inkluderer retten til at få indgreb fra en person fra den ansvarlige, til at oplyse om sin egen position og til at bestride beslutningen.

    Hvis den registrerede ønsker at kræve automatiserede beslutningsret, kan de til enhver tid kontakte en medarbejder hos controlleren.

  • i) Recht auf Widerruf einer datenschutzrechtlichen Einwilligung

    Enhver person, der er berørt af behandlingen af ​​personoplysninger, har til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykke til behandling af personoplysninger i henhold til det europæiske direktiv og reguleringsmyndigheden.

    Ønsker personen deres ret til at trække et samtykke påstand om, at de kan det nogen tid for opkaldet til en ansat i den dataansvarlige.

Retsgrundlag for forarbejdning

Art. 6 Ilit. en GDPR tjener vores virksomhed som det juridiske grundlag for behandling af operationer, hvor vi opnår samtykke til et specifikt behandlingsformål. Hvis behandlingen af ​​personoplysninger er nødvendig for opfyldelsen af ​​en kontrakt, som den registrerede er part i, som f.eks. Tilfældet med behandlingsoperationer, der er nødvendige for levering af varer eller levering af en anden tjeneste eller vederlag, er behandlingen baseret på art 6 Ilit. b GDPR. Det samme gælder for sådanne forarbejdningsoperationer, der er nødvendige for at gennemføre forudgående kontraktforhold, for eksempel i tilfælde af forespørgsler om vores produkter eller tjenester. Hvis vores virksomhed er underlagt en juridisk forpligtelse, der kræver behandling af personoplysninger, såsom at opfylde skatteforpligtelser, er behandlingen baseret på artikel 6 Ilit. c GDPR. I sjældne tilfælde kan behandlingen af ​​personoplysninger være nødvendig for at beskytte den registrerede eller en anden fysisk persons vitale interesser. Dette ville f.eks. Være tilfældet, hvis en besøgende hos vores firma blev skadet, og hans navn, alder, sundhedsforsikringsdata eller andre vigtige oplysninger skulle videregives til en læge, hospital eller anden tredjepart. Derefter ville behandlingen være baseret på artikel 6 Ilit. d GDPR er baseret.
I sidste ende kunne behandlingsoperationer være baseret på artikel 6 Ilit. f GDPR. Forarbejdningsoperationer, der ikke er dækket af nogen af ​​de førnævnte retsgrundlag, er baseret på dette retsgrundlag, hvis behandling er nødvendig for at beskytte vores virksomheds eller en tredjeparts legitime interesser, forudsat at den registreredes interesser, grundlæggende rettigheder og friheder ikke opvejer dem. Sådanne forarbejdningsoperationer er tilladt for os især fordi de specifikt er blevet nævnt af den europæiske lovgiver. I denne henseende var han af den opfattelse, at der kunne antages en legitim interesse, hvis den registrerede er kunde hos den ansvarlige (betragtning 47, punkt 2, GDPR).

Kvalificerede interesser i den forarbejdning, der udøves af den registeransvarlige eller en tredjepart

Behandlingen af ​​personoplysninger er baseret på artikel 6 Ilit. f GDPR er vores legitime interesse i at udføre vores forretning til fordel for alle vores ansatte og vores aktionærer.

Varighed for hvilken personoplysningerne er gemt

Das Kriterium für die Dauer der Speicherung von personenbezogenen Daten er den jeweilige gesetzliche Aufbewahrungsfrist. Nach Ablauf der Frist werden die Daten routinemäßig entsprechenden gelöscht, sofern oder sie nicht mehr zur Vertragserfüllung Vertragsanbahnung erforderlich sind.

Juridiske eller kontraktmæssige bestemmelser for udlevering af personoplysninger Nødvendighed for indgåelse af kontrakten Den registreredes forpligtelse til at fremlægge personoplysninger mulige konsekvenser af ikke-bestemmelse

Vi præciserer, at levering af personoplysninger er delvist påkrævet ved lov (fx skatteregler) eller kan også skyldes kontraktlige bestemmelser (fx oplysninger om den kontraherende part).
Af og til kan det være nødvendigt, at en kontrakt konkluderes med, at en berørt person giver os personoplysninger, der efterfølgende skal behandles af os. For eksempel er den registrerede forpligtet til at give os personlige oplysninger, når vores firma indgår en kontrakt med hende. Manglende levering af personoplysninger vil betyde, at kontrakten med den pågældende ikke kunne lukkes.
Inden personlige oplysninger leveres af den berørte person, skal den pågældende kontakte en af ​​vores medarbejdere. Vores medarbejdere rydder de berørte enkelte tilfælde også af, om ydelsen af ​​personlige data, der kræves ved lov eller kontrakt eller er forpligtet til kontrakten, hvis der er en forpligtelse til at levere de personlige data, og hvilke konsekvenser vil det manglende personlige oplysninger.

Eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning

Als verantwortungsbewusstes Unternehmen verzicht zich op een automatische entscheidungsfindung of one Profiling.

Generelle cookies

Følgende cookies er blandt de teknisk nødvendige cookies.

WordPress-cookies

Navn formål gyldighed
wordpress_test_cookie Denne cookie bestemmer, om brugen af ​​cookies er blevet deaktiveret i browseren. Opbevaringsperiode: Indtil slutningen af ​​browsersessionen (vil blive slettet, når du lukker din internetbrowser). Session
PHPSESSID Denne cookie gemmer din aktuelle session i forhold til PHP-applikationer og sikrer dermed, at alle funktioner på dette websted, der er baseret på PHP-programmeringssprog, kan vises fuldt ud. Opbevaringsperiode: Indtil slutningen af ​​browsersessionen (vil blive slettet, når du lukker din internetbrowser). Session
wordpress_akm_mobile Disse cookies bruges kun til WordPress-administrationsområdet. 1 år
wordpress_logged_in_akm_mobile Disse cookies bruges kun til WordPress-administrationsområdet og gælder ikke for andre besøgende på websitet. Session
wp-settings-akm_mobile Disse cookies bruges kun til WordPress-administrationsområdet og gælder ikke for andre besøgende på websitet. Session
wp-settings-tid-akm_mobile Disse cookies bruges kun til WordPress-administrationsområdet og gælder ikke for andre besøgende på websitet. Session
ab bruges til A / B-test af nye funktioner. Session
akm_mobile gemmer, om den besøgende ønsker at se den mobile version af et websted. 1 dag

Cookies fra WooCommerce

Navn formål gyldighed
woocommerce_cart_hash Denne cookie kræves for at gemme varerne i din indkøbskurv i løbet af ordren. Session
woocommerce_items_in_cart Hjælper WooCommerce med at bestemme, når indholdet i indkøbskurven / data ændres. Session
tk_ai Gemmer et tilfældigt genereret anonymt ID. Dette bruges kun inden for dashboardområdet (/ wp-admin) og fungerer, hvis det er aktiveret, til at kontrollere brugen. Session
wp_woocommerce_session_ Indeholder en unik kode for hver kunde, så han ved, hvor dataene om indkøbskurven findes i databasen for hver kunde. 2 dag
wc_fragments_ Gemmer et tilfældigt genereret anonymt ID. Dette bruges kun inden for dashboardområdet (/ wp-admin) og fungerer, hvis det er aktiveret, til at kontrollere brugen. Session
wc_cart_hash Gemmer et tilfældigt genereret anonymt ID. Dette bruges kun inden for dashboardområdet (/ wp-admin) og fungerer, hvis det er aktiveret, til at kontrollere brugen. Session

GDPR AIO til WordPress-cookies

Navn formål gyldighed
dsgvoaio Denne LocalStorage-nøgle / værdi gemmer, hvilke tjenester brugeren har accepteret eller ej. variabel
_uniqueuid Denne LocalStorage-nøgle / værdi gemmer et genereret ID, så brugerens opt-in / opt-out handlinger kan dokumenteres. ID'et gemmes anonymt. variabel
dsgvoaio_create Denne LocalStorage-nøgle / værdi sparer det tidspunkt, hvor _uniqueuid blev genereret. variabel
dsgvoaio_vgwort_disable Denne LocalStorage-nøgle / værdi gemmer, om tjenesten VG Word Standard er tilladt eller ej (indstilling af webstedsoperatøren). variabel
dsgvoaio_ga_disable Denne LocalStorage-nøgle / værdi gemmer, om tjenesten Google Analytics Standard er tilladt eller ej (indstilling af webstedsoperatøren). variabel