Privacy Policy

1) Oplysninger om indsamling af personoplysninger og kontaktoplysninger for den ansvarlige person

1.1Vi er glade for at du besøger vores hjemmeside og tak for din interesse. Nedenfor informerer vi dig om håndtering af dine personlige oplysninger, når du bruger vores hjemmeside. Personlige data er alle data, der gør det muligt at identificere dig personligt.

1.2Ansvarlig for databehandlingen på dette websted i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (DSGVO) er Lichtauf.Computer c / o CAYA af AMN Data Solutions GmbH Glogauerstr. 5
10999 Berlin, info@lichtauf.computer, Telefon: + 49 (0) 761 290 80 686. Den person, der er ansvarlig for behandlingen af ​​personoplysninger, er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i samråd med andre beslutter sig om formålene og metoderne til behandling af personoplysninger.

1.3Denne hjemmeside bruger af sikkerhedsmæssige grunde og til beskyttelse af overførsel af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. Ordrer eller henvendelser til den ansvarlige) en SSL eller. TLS-kryptering. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved hjælp af strengen "https: //" og låsikonet i din browserbjælke.

2) Dataindsamling, når du besøger vores hjemmeside

I tilfælde af kun informativ brug af vores hjemmeside, dvs. hvis du ikke registrerer eller på anden måde giver os oplysninger, samler vi kun data, som din browser sender til vores server (såkaldte "server logfiler"). Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende oplysninger, som er teknisk nødvendige for at vi kan vise hjemmesiden:

  • Vores besøgte hjemmeside
  • Dato og klokkeslæt på tidspunktet for adgangen
  • Antal data, der sendes i bytes
  • Kilde / reference, hvorfra du kom til siden
  • Brugt browser
  • Brugt operativsystem
  • Brugt IP-adresse (muligvis i anonym form)

Behandlingen udføres i overensstemmelse med artikel 6 para. 1 tændt. f DSGVO baseret på vores legitime interesse for at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af ​​vores hjemmeside. En overførsel eller anden brug af dataene finder ikke sted. Vi forbeholder os dog ret til efterfølgende at kontrollere serverlogfilerne, hvis konkrete beviser peger på ulovlig brug.

3) cookies

For at gøre besøget på vores hjemmeside attraktivt og for at muliggøre brugen af ​​visse funktioner bruger vi såkaldte cookies på forskellige sider. Disse er små tekstfiler, der er gemt på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, slettes efter afslutningen af ​​browsersessionen, dvs. efter at have lukket din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver på din enhed og tillader os eller vores tilknyttet (tredjeparts cookies) at genkende din browser ved dit næste besøg (vedvarende cookies). Hvis cookies er indstillet, indsamler og behandler de individuelle brugeroplysninger som browser- og positionsdata samt IP-adresseværdier individuelt. Vedvarende cookies slettes automatisk efter en bestemt periode, hvilket kan variere afhængigt af cookien.

I nogle tilfælde bruges cookies til at forenkle bestillingsprocessen ved at gemme indstillinger (f.eks. Huske indholdet af en virtuel indkøbskurv til et senere besøg på hjemmesiden). Hvis individuelle personoplysninger behandles af individuelle cookies, som implementeres af os, udføres behandlingen i overensstemmelse med Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO enten til udførelse af kontrakten eller i overensstemmelse med artikel 6 para. 1 tændt. f DSGVO til sikring af vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet på hjemmesiden samt et kundevenligt og effektivt design af sidebesøg.

Vi kan arbejde med reklamepartnere for at hjælpe os med at gøre vores websted mere interessant for dig. Til dette formål, i dette tilfælde, når du besøger vores hjemmeside, gemmes cookies fra partnerfirmaer på din harddisk (tredjeparts cookies). Hvis vi samarbejder med ovennævnte reklamepartnere, vil du blive informeret individuelt og separat om brugen af ​​sådanne cookies og omfanget af de oplysninger, der er indsamlet i de følgende afsnit.

Bemærk venligst, at du kan indstille din browser, så du er informeret om indstillingen af ​​cookies og individuelt beslutter dig for deres accept eller kan udelukke accept af cookies til bestemte tilfælde eller generelt. Hver browser adskiller sig som den administrerer cookieindstillingerne. Dette er beskrevet i Hjælp-menuen i hver browser, hvilket forklarer, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger. Disse kan findes for den respektive browser under følgende links:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/cookies-allow-and-dispose
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da&hlrm=da
Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=da_US
Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Bemærk, at hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten på vores hjemmeside være begrænset.

4) kontakt os

Når du kontakter os (f.eks. Via kontaktformular eller e-mail), indsamles personlige data. Hvilke data der indsamles i tilfælde af en kontaktformular kan ses fra den respektive kontaktformular. Disse data gemmes og bruges udelukkende med det formål at besvare din anmodning eller etablere kontakt og den tilhørende tekniske administration. Retsgrundlaget for behandlingen af ​​data er vores legitime interesse i at besvare din anmodning i overensstemmelse med Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO. Hvis din kontakt har til formål at indgå en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for behandlingen, at Art. 6 para. 1 lyser. b DSGVO. Dine data vil blive slettet efter den endelige behandling af din anmodning. Dette er tilfældet, hvis det kan udledes af omstændighederne, at det pågældende spørgsmål endelig er afklaret, og forudsat at der ikke er nogen lovbestemte opbevaringskrav i konflikt.

5) Databehandling, når du åbner en kundekonto og for kontraktudførelse

I henhold til artikel 6 para. 1 tændt. b DSGVO, personoplysninger, fortsat blive indsamlet og behandlet, hvis du giver os mulighed for at udføre en kontrakt eller når du åbner en konto. Hvilke data der indsamles, kan ses fra de respektive indtastningsformer. En sletning af din konto til enhver tid og kan gøres via mail til ovenstående adresse på den person, der er ansvarlig. Vi gemmer og bruger de data, du har leveret til udførelse af kontrakten. Efter afslutningen af ​​kontrakten eller annullering af din konto dine data vil blive låst med hensyn til skat og kommerciel fastholdelse lov perioder og skal slettes efter disse perioder, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til yderligere brug af dine data eller en lovlig yderligere data ved hjælp af vores hjemmeside er reserveret som vi vil informere dig i overensstemmelse hermed nedenfor.

6) kommentar funktion

Som en del af kommentarfunktionen på denne hjemmeside er der ud over din kommentar oplysninger om, hvornår kommentaren blev oprettet og det kommentatornavn, du har valgt, gemt og offentliggjort på hjemmesiden. Desuden vil din IP-adresse blive logget og gemt. Denne opbevaring af IP-adressen er lavet af sikkerhedsmæssige grunde og i tilfælde af, at den registrerede overtræder tredjeparters rettigheder eller posterer ulovligt indhold ved at indsende en kommentar. Vi har brug for din e-mail-adresse for at kontakte dig, hvis en tredjeparts objekter til dit offentliggjorte indhold er ulovlige. Retsgrundlaget for opbevaring af dine data er Art. 6 Abs. 1 lit.b og DSGVO. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, hvis de modsiges af tredjemand som ulovlige.

Opfølgning kommentarer kan abonnere af dig som bruger. Du modtager en bekræftelses e-mail for at sikre at du er ejer af den angivne e-mail-adresse (dobbelt opt-in procedure). Retsgrundlaget for databehandling i tilfælde af abonnementer på kommentarer er Art. 6 para. 1 tændt. en GDPR. Du kan afmelde dig fra løbende kommentarabonnementer til enhver tid med virkning for fremtiden. Se venligst bekræftelses-e-mailen for at få flere oplysninger om afmeldingsfunktionen.

7) Brug af dine data til direkte mail

7.1Tilmelding til vores e-mail nyhedsbrev

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev, sender vi jævnligt information om vores tilbud. Obligatoriske oplysninger for at sende nyhedsbrevet er din e-mail-adresse alene. Indikationen af ​​yderligere mulige data er frivillig og vil blive brugt til at adressere dig personligt. For at sende nyhedsbrevet bruger vi den såkaldte double opt-in procedure. Det betyder, at vi kun sender dig et e-mail-nyhedsbrev, hvis du udtrykkeligt har bekræftet os, at du accepterer afsendelse af nyhedsbrevet. Vi sender derefter en bekræftelses e-mail, der beder dig bekræfte ved at klikke på et link, som du ønsker at modtage nyhedsbreve i fremtiden.

Ved at aktivere linket bekræftelse giver dig os dit samtykke til brug af dine personlige data i overensstemmelse med art. 6 para. 1 tændt en GDPR. Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, gemmer vi din fra internetudbyder (ISP) registreret IP-adresse samt dato og tidspunkt for registreringen, for at forstå den mulige misbrug af din e-mail-adresse på et senere tidspunkt. De data, der indsamles af os ved registrering til nyhedsbrevet, vil udelukkende blive brugt til salgsfremmende formål ved hjælp af nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid annullere nyhedsbrevet via det medfølgende link i nyhedsbrevet eller ved at sende en besked til ovennævnte person. Efter logoff din e-mail adresse vil straks blive fjernet fra vores nyhedsbrev postliste så langt som du udtrykkeligt har givet samtykke til yderligere brug af dine data eller vi reservere en går ud over brug af data, der er tilladt ved lov, og som vi informerer i denne erklæring.

7.2Reklame via post

Vi forbeholder os baseret på vores legitim interesse i personlig direct mail, dit fornavn og efternavn, postadresse og - hvis vi har modtaget disse yderligere oplysninger som en del af det kontraktlige forhold mellem dig - din titel, akademisk grad, dit fødselsår og din karriere, Branch eller firmanavn i henhold til Art. 6 para. 1 tændt. f DSGVO at opbevare og bruge til at sende interessante tilbud og information om vores produkter via mail.

Du kan til enhver tid protestere mod opbevaring og brug af dine data til dette formål ved at sende en besked til den ansvarlige.

8) Databehandling til ordrebehandling

8.1For behandlingen af ​​din ordre arbejder vi sammen med følgende serviceudbydere, der støtter os helt eller delvis i udførelsen af ​​lukkede kontrakter. Disse personoplysninger vil blive sendt til disse tjenesteudbydere i overensstemmelse med følgende oplysninger.

De personoplysninger, der indsamles af os, sendes videre til det transportselskab, der påtænkes leveret inden for kontraktens anvendelsesområde, i det omfang det er nødvendigt for leveringen af ​​varerne. Vi sender dine betalingsoplysninger til den opdragne bank som en del af betalingsprocessen, hvis dette er nødvendigt for betalingsprocessen. Hvis betalingstjenesteudbydere bliver brugt, informerer vi dig eksplicit nedenfor. Retsgrundlaget for overførsel af data er Art. 6 para. 1 tændt. b DSGVO.

8.2Brug af betalingstjenesteudbydere (betalingstjenesteudbydere)

- Paypal
Når du betaler via PayPal, kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis tilbudt - "køb på grund" eller "rate" via PayPal giver vi dine betalingsoplysninger inden betaling forarbejdning til PayPal (Europe) Sarl & Cie SCA, 22- 24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (herefter "PayPal"), fortsæt. Overførslen sker i overensstemmelse med artikel 6 para. 1 tændt. b DSGVO, og kun i det omfang det er nødvendigt for betalingsprocessen.
PayPal reserver til den betalingsmetoder kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal - forud for udførelsen af ​​en kredit check "køb på grund" eller "rate" via PayPal - hvis der tilbydes. Til dette vil dine betalingsdata blive tændt. I henhold til Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO på grundlag af PayPal's legitime interesse i fastlæggelsen af ​​deres solvens til kreditbureauer, der er bestået. Resultatet af kreditcheck på den statistiske sandsynlighed for misligholdelse anvendes af PayPal med henblik på at beslutte om levering af den respektive betalingsmetode. Kreditoplysningerne kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultaterne af kreditvurderingen, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af ​​scoreværdier indbefatter, men er ikke begrænset til, adressedata. Andre databeskyttelse oplysninger, herunder til den anvendte kreditbureauer, henvises til privacy policy af PayPal: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til PayPal. PayPal kan dog fortsat have ret til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for kontraktmæssig betaling.
- Umiddelbart
Hvis du vælger betalingsmetoden "INDRE", betaling behandling via udbyderen af ​​betalingstjenester STRAKS GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Tyskland (i det følgende "NU"), som vi Din meddeles under bestillingsprocessen oplysninger sammen med oplysninger om din ordre i henhold til art. 6 para. 1 tændt. b Pas på DSGVO. Umiddelbar GmbH er en del af Klarna Group (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Stockholm, Sverige). Overførslen af ​​dine data sker udelukkende med det formål at betalingen behandles med betalingstjenesten straks og kun i det omfang, det er nødvendigt for dette. På følgende webadresse for mere information om privacy policy STRAKS: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz
- Stripe
Hvis du vælger en betaling af udbyderen af ​​betalingstjenesten Stripe, betaling behandling via udbyderen af ​​betalingstjenester Stripe Betalinger Europe Ltd., Block 4, Harcourt Centre, Harcourt Road, Dublin 2, Irland, som vi sammen med oplysningerne på din meddelt under bestillingsprocessen oplysninger . din ordre (navn, adresse, kontonummer, bank kode, eventuelt kreditkortnummer, fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer) i overensstemmelse med artikel 6 para. 1 lit. b Pas på DSGVO. Overførslen af ​​dine data er udelukkende med henblik på betalingsbehandling med betalingstjenesteudbyderen Stripe Payments Europe Ltd. og kun i det omfang det er nødvendigt for dette. For mere information om Stripes privatliv, besøg venligst https://stripe.com/terms

9) Online Marketing

9.1Google AdSense

Denne hjemmeside anvender Google AdSense, en webannonceringstjeneste af Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google AdSense bruger såkaldte "DoubleClick DART Cookies" ("Cookies"). Disse er tekstfiler, der er gemt på din computer, og som tillader en analyse af brugen af ​​hjemmesiden af ​​dig. Derudover bruger Google AdSense såkaldte "web beacons" (lille usynlig grafik) til at indsamle, indsamle og evaluere enkle handlinger, som f.eks. Besøgende trafik på webstedet. Oplysningerne, der genereres af cookie og / eller web-beacon (herunder din IP-adresse) om din brug af denne hjemmeside, sendes normalt til og gemmes af Google på servere i USA.

Google bruger de oplysninger, der er opnået på denne måde, til at evaluere din brugsadfærd i forhold til AdSense-annoncerne. Google AdSense-IP-adressen, der sendes af din browser, vil ikke blive slået sammen med andre Google-data. Oplysningerne, der indsamles af Google, kan overføres til tredjeparter, hvis det kræves ved lov og / eller tredjemand behandler disse data på vegne af Google.

Den beskrevne behandling af data udføres i overensstemmelse med art. 6 para. 1 lit. f DSGVO med henblik på målrettet annoncering af brugeren ved at annoncere tredjeparter, hvis annoncer vises på denne hjemmeside baseret på den evaluerede brugeradfærd. Samtidig tjener forarbejdning vores økonomiske interesse i at udnytte det økonomiske potentiale på vores hjemmeside ved at vise personligt indhold fra tredjepart mod et gebyr.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Få flere oplysninger om Googles privatlivspolitik ved at besøge følgende internetadresse: http://www.google.com/policies/privacy/

Du kan permanent deaktivere cookie cookies ved at blokere dem ved at indstille din browser software i overensstemmelse hermed eller ved at downloade og installere browser plug-in tilgængelig under følgende link:
http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de

Bemærk venligst, at visse funktioner på dette websted ikke må bruges eller kan kun være begrænset, hvis du har deaktiveret brugen af ​​cookies.

9.2Brug af Google AdWords-konverteringssporing

Denne hjemmeside bruger Google AdWords onlineannonceringsprogram og som led i Google AdWords, Google LLC konverteringssporing, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Vi bruger tilbuddet fra Google Adwords til at gøre opmærksom på vores attraktive tilbud ved hjælp af reklamematerialer (såkaldte Google Adwords) på eksterne websteder. I forhold til dataene i reklamekampagnerne kan vi afgøre, hvor vellykket de individuelle reklameforanstaltninger er. Vi er interesseret i at vise dig reklamer, der er af interesse for dig, for at gøre vores hjemmeside mere interessant for dig og for at opnå en rimelig beregning af reklameomkostninger.

Konverteringssporingskoden er indstillet, når en bruger klikker på en Google-annonceret AdWords-annonce. Cookies er små tekstfiler, der er gemt på dit computersystem. Disse cookies taber normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger visse sider på denne hjemmeside, og cookien ikke er udløbet endnu, kan Google og vi genkende, at brugeren klikker på annoncen og blev omdirigeret til denne side. Hver Google AdWords-kunde modtager en anden cookie. Cookies kan ikke spores via AdWords-annoncørernes websteder. De indsamlede oplysninger ved hjælp af konverterings cookien bruges til at generere konverteringsstatistikker for AdWords-annoncører, der har valgt konverteringssporing. Kunder får besked om det samlede antal brugere, der klikker på deres annonce og blev omdirigeret til en tagside til konverteringssporing. Men de modtager ikke oplysninger, som personligt identificerer brugere. Hvis du ikke vil deltage i sporing, kan du blokere denne brug ved at deaktivere cookie til Google Konverteringssporing via sin internetbrowser under Brugerindstillinger. Du bliver ikke inkluderet i konverteringssporingsstatistikken. Vi bruger Google Adwords baseret på vores legitime interesse for en målrettet reklamemal. Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Få flere oplysninger om Googles privatlivspolitik ved at besøge følgende internetadresse: http://www.google.com/policies/privacy/

Du kan permanent deaktivere cookie cookies ved at blokere dem ved at indstille din browser software i overensstemmelse hermed eller ved at downloade og installere browser plug-in tilgængelig under følgende link:
http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de

Bemærk venligst, at visse funktioner på dette websted ikke må bruges eller kan kun være begrænset, hvis du har deaktiveret brugen af ​​cookies.

10) Brug af et live chat system

LiveChat (LiveChat Software SA)
Denne hjemmeside bruger teknologier fra LiveChat Software SA, al. Dębowa 3, 53-134 Wrocław, indsamlet Polen anonyme data med henblik på webanalyse og drift live chat system til at svare på levende støtte anmodninger og lagret (www.livechatinc.com). Fra disse anonymiserede dataforbrugsprofiler kan oprettes under et pseudonym. Cookies kan bruges til dette formål. Cookies er små tekstfiler, der gemmes lokalt i cache internetbrowseren af ​​webstedet besøgende. Cookierne tillader genkendelse af internetbrowseren. Hvis oplysningerne indsamlet på denne måde har en personlig henvisning, finder behandlingen sted i overensstemmelse med artikel 6 para. 1 lit. f DSGVO baseret på vores legitime interesse for effektiv kundeservice og den statistiske analyse af brugeradfærd til optimering.
De data, der indsamles ved hjælp af LiveChat-teknologierne, vil ikke blive brugt til personligt at identificere den besøgende på denne hjemmeside og vil ikke blive slået sammen med personlige data om pseudonymbæreren uden den pågældende persons specifikke samtykke. For at undgå opbevaring af LiveChat-cookies kan du indstille din internetbrowser, så der ikke længere kan gemmes cookies på din computer, eller allerede gemte cookies kan slettes. Hvis du slukker for alle cookies, kan det dog betyde, at nogle funktioner på vores hjemmeside ikke længere kan udføres. Du kan protestere mod indsamling og opbevaring af data med det formål at oprette en pseudonymiseret brugerprofil til enhver tid med virkning for fremtiden ved at informere os om din indsigelse via e-mail til den e-mail-adresse, der er angivet i aftrykket.

11) Værktøj og diverse

11.1Google reCAPTCHA

På denne hjemmeside bruger vi også reCAPTCHA-funktionen i Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Denne funktion bruges primært til at skelne mellem, om en indgang er lavet af en fysisk person eller misbruger ved automatiseret og automatiseret behandling. Tjenesten omfatter afsendelse af IP-adressen og eventuelle andre data, som Google kræver for tjenesten reCAPTCHA til Google og udføres i overensstemmelse med Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i at bestemme den individuelle bæredygtighed af aktioner på internettet og forebyggelse af misbrug og spam.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Få flere oplysninger om Google reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik på: https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/

11.2Google Kundeanmeldelser (tidligere Google Certified Dealer Program)

Vi samarbejder med Google LLC som en del af Google Kundeanmeldelser-programmet, som er Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Programmet giver os mulighed for at anmode om kundeanmeldelser fra brugere af vores hjemmeside. Når du handler på vores hjemmeside, bliver du spurgt, om du vil deltage i en Google-e-mail-undersøgelse. Hvis du har givet dit samtykke i overensstemmelse med Art. 6 punkt 1 tændt. For at udstede en DSGVO sender vi din emailadresse til Google. Du modtager en email fra Google Kundeanmeldelser, der beder dig om at bedømme shoppingoplevelsen på vores hjemmeside. Den rating, du sender ind, aggregeres derefter sammen med vores andre ratings og vises i vores Google Customer Reviews-logo og i vores Merchant Center-dashboard, samt at blive brugt til Google sælgers ratings.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en besked til datakontrolleren eller til Google.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Få flere oplysninger om Googles privatlivspolitik med programmet Google Kundeanmeldelser ved at besøge følgende link: https://support.google.com/merchants/answer/7188525?hl=da
Få flere oplysninger om privatlivets fred i Google Sælgerbedømmelser ved at besøge dette link: https://support.google.com/adwords/answer/2375474

11.3Google Maps

På vores hjemmeside bruger vi Google Maps (API) fra Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Maps er en webservice til visning af interaktive (land) kort for visuelt at vise geografisk information. Brugen af ​​denne service vil vise dig vores placering og lette din ankomst.

Så snart du besøger delsiderne, hvor kortet over Google Maps er integreret, sendes oplysninger om din brug af vores hjemmeside (f.eks. Din IP-adresse) til Googles servere i USA og gemmes der. Dette gøres uanset om Google giver en brugerkonto, som du er logget ind på, eller hvis der ikke er nogen brugerkonto. Når du er logget ind på Google, vil dine data blive tildelt direkte til din konto. Hvis du ikke ønsker at blive tilknyttet din profil på Google, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (selv for brugere, der ikke er logget ind) som brugsprofiler og evaluerer dem. En sådan evaluering udføres især i henhold til artikel 6 para. 1 lit.f DSGVO på grundlag af Googles legitime interesser i forbindelse med personlig reklame, markedsundersøgelse og / eller behovsbaseret design af dets hjemmeside. Du har ret til indsigelse mod dannelsen af ​​disse brugerprofiler, og du skal overholde dette til Google.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Hvis du er uenig i den fremtidige overførsel af dine data til Google, når du bruger Google Maps, kan du også helt deaktivere Google Maps-webtjenesten ved at slukke for JavaScript-programmet i din browser. Google Maps og kortvisningen på denne hjemmeside kan ikke bruges.

Googles brugsbetingelser kan ses på http://www.google.com/intl/da/policies/terms/regional.html, og de yderligere Google Maps servicevilkår findes på https://www.google.com/intl /de_US/help/terms_maps.html
For oplysninger om privatlivets fred i forbindelse med brugen af ​​Google Maps kan du besøge Googles privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/da/policies/privacy/

11.4Google Web Fonts

Denne side bruger leveres til den ensartet udseende af skrifttyper såkaldte web skrifttyper fra Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ( "Google"). Når du besøger en side, indlæser browseren de krævede web skrifttyper i sin browser cache for at vise tekster og skrifttyper korrekt.

For at gøre dette skal den browser, du bruger, oprette forbindelse til Googles servere. Som følge heraf lærer Google, at vores hjemmeside er blevet brugt via din IP-adresse. Brugen af ​​Google Web Fonts er af interesse for en konsekvent og attraktiv præsentation af vores onlinetjenester. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6 para. 1 lit. f DSGVO. Hvis din browser ikke understøtter web skrifttyper, vil en standard skrifttype blive brugt af din computer.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Flere oplysninger om Google Web Fonts findes på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles privatlivspolitik: https://www.google.com/policies/privacy/

11.5Trusted Shops Trust-badge

For at vise vores kvalitetsbevis af Trusted Shops samt at tilbyde Trusted Shops-medlemskabet til købere efter at have bestilt en bestilling, er Trusted Shops Trust Badge inkluderet på denne hjemmeside.

Dette tjener til at beskytte vores legitime interesser for at optimere markedsføringen af ​​vores tilbud, som er fremherskende i forbindelse med en afvejning af interesser, Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO. Trustbadge og de annoncerede ydelser tilbydes af Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln.

I kalde Trust Badge af webserveren gemmer automatisk en såkaldt server logfil, der som din IP-adresse, dato og tidspunkt for adgang, mængden af ​​data overføres og den anmodende udbyder (adgang til data) og dokument hentning. Disse adgangsdata vil ikke blive evalueret og overskrives automatisk inden for syv dage efter afslutningen af ​​dit sidebesøg.

Yderligere personoplysninger overføres kun til Trusted Shops, så vidt De beslutter efter indgåelsen af ​​en ordre om brug af Trusted Shops-produkter eller allerede har registreret til brug. I dette tilfælde finder kontraktaftalen mellem dig og Trusted Shops anvendelse.

12) rettigheder for den pågældende person

12.1Den gældende databeskyttelseslov giver dig omfattende databeskyttelsesrettigheder (informations- og interventionsrettigheder) til den ansvarlige med hensyn til behandling af dine personoplysninger, som vi informerer dig om nedenfor:

  • Lige i henhold til artikel 15 DSGVO. De har navnlig en ret til oplysninger om dine behandles af os personlig databehandling formål, de kategorier af personoplysninger, de modtagere eller kategorier af modtagere dine data er offentliggjort eller planlagt holdbarhed eller kriterierne for fastlæggelse af gyldighedsperioden, eksistensen af ​​en ret til at rette, slette eller begrænse behandlingen objekt med behandling, klage til myndighederne, kilden til dine oplysninger, hvis det ikke var indsamlet af os fra dig, eksistensen af ​​en automatiseret beslutningsproces, herunder profilering og muligvis meningsfuld information om den involverede logik og du rækkevidde pågældende og den ønskede effekt af en sådan behandling, samt din ret til information, som garanterer i overensstemmelse med art. 46 DSGVO på Weiterlei Dine data til tredjelande
  • Ret til rettelse i henhold til Art. 16 DSGVO: Du har ret til øjeblikkelig korrektion af ukorrekte data vedrørende dig og / eller afslutning af dine ufuldstændige data gemt af os;
  • Ret til annullering i henhold til Art. 17 DSGVO: Du har ret til at kræve sletning af dine personlige data i nærværelse af kravene i Art. 17 para. 1 DSGVO. Denne ret gælder imidlertid ikke særlig, hvor behandlingen er nødvendig for udøvelsen af ​​retten til ytringsfrihed og information til opfyldelse af en retlig forpligtelse af hensyn til almen interesse eller for udøvelse, udøvelse eller forsvar af rettigheder
  • Ret til en begrænsning af behandlingen i henhold til artikel 18 DSGVO. Du er nødt til at kræve begrænsning af behandlingen af ​​dine personlige data, så længe den omstridte du rette dine data vil blive kontrolleret, når du afviser en sletning af dine data på grund af forkert behandling af data og i stedet den rigtige begrænse behandlingen af ​​din anmodning data, hvis du har brug dine data til etablering, motion eller forsvare retskrav efter vi ikke længere har brug for eller at data om det formål at opnå, hvis du har indgivet en indsigelse på grund af din særlige situation, mens der endnu ikke sikkert, om vores legitime Årsager overhovedet
  • Ret til information i henhold til artikel 19 DSGVO. Har du haft ret til berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandlingen i forhold til de ansvarlige påstande om, at han er forpligtet til at alle modtagere, til hvem personoplysninger om du var udsat, denne rettelse eller sletning af data eller underrette begrænsning af behandling, medmindre dette viser sig umulig eller er uforholdsmæssig stor indsats. Du har ret til at blive informeret om disse modtagere.
  • Ret til portabilitet af data i henhold til artikel 20 DSGVO: Du skal få på en struktureret, konsekvent og maschinenlesebaren format eller til at anmode om overførsel til en anden afgift, hvis dette er teknisk muligt, til højre udlevere dine personlige oplysninger, som du har givet os ;.
  • Ret til at tilbagekalde godkendt samtykke i overensstemmelse med Art. 7 para. 3 DSGVO: Du har ret til at tilbagekalde et samtykke, der engang er givet i behandlingen af ​​data til enhver tid med fremtidig virkning. I tilfælde af tilbagekaldelse vil vi straks slette de pågældende data, for så vidt som yderligere behandling ikke kan baseres på et retsgrundlag for samtykkefri behandling. Tilbagekaldelsen af ​​samtykke påvirker ikke lovligheden af ​​den behandling, der udføres på grundlag af samtykke, indtil tilbagekaldelsen
  • . Ret til at appellere i henhold til artikel 77 DSGVO: Hvis du er af den opfattelse, at behandlingen af ​​personoplysninger om mod DSGVO modsatte, har du - med forbehold af eventuelle ellers administrative eller retslige procedurer, - retten til at klage til en tilsynsmyndighed, især i medlemsstat din placering, din arbejdsplads eller stedet for den påståede overtrædelse.

12.2Indsigelsesret

HVIS VI I en interesse OVERVEJELSER dine personlige data på grund af vores overordnede interesse i gang, har du ret til på ethvert TERM med begrundelse i ud af deres situation VIST over behandlingen KONFLIKT MED virkning for fremtiden appel.
MAKE brugsretten, Vi stopper BEHANDLING AF DATA DATA. En afsluttende FORTSAT MEN RESERVERET NÅR VI obligatoriske beskyttelse værdige formål til forarbejdning, kan bevise deres interesser, grundlæggende rettigheder og friheder vejning eller hvis behandlingen af ​​fuldbyrdelsen, motion eller forsvare retskrav TJENER.

Er dine personoplysninger behandlet af USA til Direct Mail BETJENES HAR RET, TIL ENHVER TID mod oppositionstilhængere BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER EMNE FÆRDIG TIL BRUG FOR sådan reklame appel. Du må udøve det opførte som beskrevet ovenfor.

GØR ANVENDELSE AF DIN BEGRUNDELSE HØJRE, VI AFSLUTTER BEHANDLINGEN AF DE OMHANDLEDE DATA TIL DIREKTE TILTAGELSE.

13) Varighed af opbevaring af personlige data

Varigheden af ​​opbevaring af personoplysninger er baseret på den respektive lovbestemte opbevaringsperiode (fx handels- og skatteopholdsperioder). Efter fristen, er de relevante data rutinemæssigt slettes, hvis de ikke længere at opfylde kontrakten eller kontraktforhandlinger nødvendigt og / eller fortsætter fra vores side ingen legitim interesse i den videre opbevaring.

Live Chat - Har du spørgsmål?
Live Chat - Har du spørgsmål?
Velkommen til Lichtauf.Computer, vi er glade for at svare på dine spørgsmål.
TILSLUTNING .....
Vi er i øjeblikket ikke ledige, så send os en besked.
Vi taler, prøv igen.
:
:
:
Spørgsmål, problemer eller noget andet? Vi er glade for at hjælpe.
:
:
Chat afsluttet.
Her kan du bedømme chatten.
Godt Schlechter