Bistand og rådgivning

Kære kunder / interesserede parter,

Da vi annoncerer med meget god kundeservice, vil vi gerne forklare dig her, hvilke muligheder du har med os.

Råd før du køber

Du er ikke sikker på, hvilken software løsning passer dig? Uanset om du vil spare så meget som muligt eller bare ønsker at modtage et individuelt tilbud til din virksomhed eller privat husstand, er vi altid til rådighed inden for vores åbningstider. Da vi endnu ikke har tilstrækkeligt personale til at yde support via en hotline, er vi i øjeblikket kun tilgængelige via live chat og email.

Hjælp med problemer

Selvom vores afkastkvote er næsten nul, hvis problemer med brugen af ​​vores tilbud alligevel opstår, er vi altid tilgængelige via ekstern vedligeholdelse og e-mail-support. Hidtil har der aldrig været et problem, vi ikke kunne løse. Så tøv ikke med at kontakte os!

Individuelle møbler af teknikere

Nogle virksomheder synes at have deres software oprettet af eksterne teknikere for at undgå potentielle problemer direkte. Med os behøver du ingen ekstern assistance. Vi tilbyder den komplette opsætning af din software via ekstern vedligeholdelse, lave priser og en direkte kontaktperson er naturligt for os. Kontakt os direkte eller book direkte til vores ordre "Udvidet opsætningstjeneste". Vi står også til rådighed for revisioner og direkte licensrådgivning!

Kommentarer 0

Efterlad en kommentar