Pas på billige software licenser

Kære læser

Igen og igen opstår spørgsmålet om spirende kunder om, hvorvidt vores licenser er meget ubegrænsede.
De havde tidligere købt en licens fra en anden forhandler, som efter låst i kort tid bliver eller virkede slet ikke.

Det er desværre det. Hvis du søger på Google efter de aktuelle Office-versioner, såsom "Office Professional Plus 2016" for meget mange tilbud for eksempel Rakuten eller ebay, som kun koster en brøkdel af den pris, som vi tilbyder det. En Office-version til frække 30 € og endnu mindre bør gøre alle potentielle kunder straks, fordi her skal noget er forkert.

Gennem forskellige prøvekøb og udsagn fra potentielle kunder, viste det sig, at denne påståede forhandler kun prøve så mange kopier af denne software til at sælge, for derefter at forsvinde fra markedet, så du ikke længere vil blive nået i tilfælde af problemer. Du sælger også softwaren i følgende stater:

 • Som MSDN-version
  • Denne version er beregnet til programmører og kan bruges gratis til registrerede programmører af Microsoft-software.
 • Som en runtime version
  • I stedet for en ubegrænset version vil du kun blive tilbudt et abonnement for en bestemt periode.
 • Som EDU eller tjenestemand version
  • Disse versioner er specielt designet til skoler og offentlige institutioner og er derfor billigere. Desværre blev disse versioner også hyped af kunder.
 • Stjålne versioner
  • Selvfølgelig landede på stjålne versioner i handelen. Dette sker normalt efter et halvt år, når softwaren er rapporteret som stjålet.
 • Udenlandske licenser
  • Software er billigere i nogle lande uden for EU, som nogle erhvervsdrivende bruger. Imidlertid tillader mange producenter ikke udenlandsk software at blive brugt på EU-markedet.

Tværtimod til disse slyngelstater leverandører i at sælge platforme, der tilbyder produktet meget billigere, vil du få den fulde og ubegrænsede brugsret til os. Vi leverer ikke en billig MSDN eller runtime produktnøgle, som vil blive låst efter et par uger. Vores produktkoder er certificerede fulde versioner godkendt i EU. Hellere bruge lidt flere penge på en langvarig licens.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via email! Selv efter købet har du ret til at fuldføre support fra os. Derudover tilbyder vi en nylig købe beskyttelse fra Trusted Shops til 20.000 € på deres ordrer hos os.

Med venlig hilsen
Lichtauf.Computer

Kommentarer 0

Efterlad en kommentar